NTENT="IR" />
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

کلارآباد دات کام
قالب وبلاگ

دوم خرداد 14 سال پیش بود که سیدمحمد خاتمی در انتخابات هفتم ریاست جمهوری، رقبای خود را با اختلاف جا گذاشت و به ریاست جمهوری رسید. خاتمی و حامیانش که به اعتراف خود، انتظار کسب آرای آنچنانی را نداشتند، دلزدگی مردم از سیاست‌های دولت سازندگی را به حساب اقبال آنها به رویکرد جدید اصلاح‌طلبان گذاشتند و این آغازی بود بر تبلیغات گسترده رسانه‌های زنجیره‌ای این جریان سیاسی تا دوم خرداد را سرآغاز تحولی عمیق بنامند.

"دوم خرداد" اما از آن رو اهمیت ویژه‎ای یافت که به محملی تبدیل شد تا هر ساله و به بهانه‌های مختلف، این روز به عنوان نماد لبیک مردم به شعارهای اصلاح طلبانه خاتمی و یک "نقطه عطف" تحلیل و قلمداد شود و در بزرگداشت آن "نقطه عطف" ، با آب و تاب از پیروزی تاریخی اصلاح طلبان داستان‌ها گفته و حکایت‌ها نوشته شود.

انتخاب خاتمی از سوی مردم برای چهار سال دوم و گستردگی دوم‌خردادی‌ها که به مدد تاسیس احزاب دولتی میسر شد، این باور را نزد اصلاح‌طلبان تقویت کرد که "دوم‌خرداد" مادر یک تحول بزرگ و تاریخی در کشور شده که امواج برخواسته از پی آن، سال‌ها خروشان خواهد بود.

و امروز دوم‌خرداد است اما حتی در میان اصلاح طلبان هم خبری از دوم‌خرداد نیست. همانند خرداد سال گذشته در صفحه اول مهمترین روزنامه‌های اصلاح‌طلب نشانی از آنچه سال‌ها "نقطه عطف تاریخی" خوانده می‌شد، به چشم نمی‌خورد؛ مگر تنها یادداشت‌هایی بسیار کوتاه، آن‌هم در بررسی و نقد عملکرد دولت اصلاحات و نه تحلیل واقعه دوم خرداد.

روزنامه شرق که اصلی‌ترین رسانه مکتوب جریان اصلاحات به شمار می‌آید، در شماره امروز خود تنها یک یادداشت کوتاه را به بررسی دوم خرداد اختصاص داده و اثری از این مساله بر سایر مطالب این روزنامه دیده نمی‌شود. در این یادداشت هم تلاش شده تا با تاسی به سخنان چند روز پیش خاتمی، ضمن اعتراف ضمنی به افراطی گری دوران اصلاحات، زمینه برای بازگشت ساختارشکنان دوم خردادی به عرصه سیاسی کشور فراهم شود.
 
  روزنامه آفتاب یزد هم که چند وقت پیش، سردبیر لندن‌نشین خود را مجبور به استعفا دید، در صفحه اول خود هیچ اشاره‌ای به دوم خرداد و تبعات این رویداد سیاسی نکرده است و حتی نامی از این موضوع در این صفحه به چشم نمی‌خورد.
 ارگان رسمی حزب مردم‌سالاری هم دست کمی از شرق و آفتاب یزد ندارد و  هیچ اثری از دوم خرداد در آن نیست. روزنامه آرمان روابط عمومی نیز ترجیح داده تا در صفحه اول، اشاره‌ای به دوم خرداد نکند و به نقل قولی از هاشمی رفسنجانی بپردازد و در مصاحبه‌ای با عباس عبدی هم به بررسی وضعیت فعلی اصلاح‌طلبان در عرصه کشور بپردازد.
 
 
 
سکوت معنادار رسانه‌های اصلی حامی جریان اصلاحات در برابر سالگرد دوم خرداد، اتفاقی است که از یک اعتراف تلخ حکایت می‌کند؛ اعتراف به افول ستاره اقبال اصلاح طلبی در سیزدهمین سال تولد آن؛ اعترافی که البته سخنان چند روز پیش هم به صورت تلویحی از سوی سیدمحمد خاتمی بیان شد و اکنون در سالگرد دوم خرداد متجلی شده است.
 

 


[ دوشنبه 90/3/2 ] [ 11:31 صبح ] [ م.ص ] [ نظر ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

موضوعات وب
لینک های مفید
لینک دوستان
لینک های مفید
امکانات وب
عمارنامه : نجوای دیجیتال بصیرت با دیدگان شما 		AmmarName.ir

بازدید امروز: 464
بازدید دیروز: 883
کل بازدیدها: 4920372